Als u een collega wilt toevoegen als organisatieheerder, contactpersoon of aan een tender, dient deze persoon een publiek profiel te hebben.

Heeft uw collega reeds een profiel binnen de organisatie, maar heeft nog geen publiek profiel? In dit artikel leest u hoe dit kunt instellen.

Publiek profiel instellen

1. Ga naar Organisatie en open de tab Collega's
  2. Zoek op naam van uw collega en klik op Wijzigen rechts van het profiel
  3. Scroll vervolgens halverwege de pagina ter hoogte van het veld Gebruikersnaam.
    1. U ziet daaronder een selectievakje met Publiek Profiel, vink deze aan
    2. Scroll helemaal naar beneden de pagina en klik op Opslaan