In dit artikel wordt toegelicht hoe u vrijgave kunt verlenen in een tender.

Vrijgave verlenen

1. Heeft u een bericht ontvangen omtrent vrijgave?
    • Ja: Volg dan de link die hierin is opgenomen.
    • Nee: Open de tender waarvoor u vrijgave wilt verlenen en klik op het tabblad Opties en kies Vrijgave.
  2. Klik achter uw naam op Vrijgeven
  3. Selecteer uw besluit en voeg een optionele toelichting toe.
  4. Klik op Opslaan om uw besluit te bevestigen.

Belangrijk

Nadat de hoofdstatus van de vrijgave wijzigt naar Goedgekeurd of Afgewezen ontvangt de Lead buyer een automatische notificatie.

Vrijgave verlenen voor gunning

Vrijgave voor gunning dient u te verlenen in het tabblad Vergelijk & Selecteer. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op het tabblad Vergelijk & Selecteer.
  2. U dient enkel goedkeuring te verlenen voor de partij(en) die gegund worden. Klik bij de betreffende partij op Wijzigen.
  3. Selecteer uw besluit en voeg een optionele toelichting toe.
  4. Klik op Opslaan om uw besluit te bevestigen.

Belangrijk

De inkoper wordt niet automatisch genotificeerd over uw besluit.