Partijen kunnen de vragenlijst voor de verificatiefase pas zien wanneer deze partijen zijn doorgezet in Vergelijk & Selecteer. Volg hiervoor onderstaande stappen. Het instellen van een verificatiefase leest u hier.

Partijen toelaten tot verificatiefase

1. Ga in uw tender naar het tabblad Vergelijk & Selecteer.
  2.  Selecteer de partij en klik op de knop Toelaten tot verificatiefase.

Belangrijk

Indien u partijen tijdens de evaluatiefase doorzet naar de verificatiefase wordt de inhoudt van deze fase direct zichtbaar voor aanbieders. Dit betekent dat zij de vragenlijst kunnen inzien. Het is nog niet mogelijk voor hen om deze ook daadwerkelijk te beantwoorden. Dit is mogelijk vanaf het moment dat de verificatiefase volgens de planning gestart is.

Wanneer de offertes tijdens de verificatiefase zijn ingediend, kunt u deze direct inzien en evalueren in het tabblad Evalueren. Dit kan tot aan de start van de Gunningsfase in de Planning