In het tabblad Publicatie staat de status van de publicatie op Negometrix3. Er staat Gepubliceerd indien de publicatie succesvol is gepubliceerd op Negometrix3 en vindbaar op de gepubliceerde tenders pagina. Met de knop Publicatie bekijken kun je dit tevens controleren.

Publicatiestatus op Negometrix3 wijzigen

Op de volgende wijze kun je de tender publiceren en/of terugtrekken en de aanmeldknop activeren/deactiveren.

1. Open het tabblad Opties en klik op het tabblad Publicatie.
  2. Klik op Beheer. Er opent een pop-up met de opties:
    • Publiceren op Negometrix3
    • Aanmeldknop voor aanbieders activeren
  3. Indien je bij beide opties op Ja klikt is de tender gepubliceerd op Negometrix3 en kunnen aanbieders zich aanmelden.

Belangrijk:

Indien je een publicatieformulier hebt aangemaakt is het beheer om te publiceren op Negometrix3 niet langer bewerkbaar.

Dit maakt het weer mogelijk als het publicatieformulier is gepubliceerd op Tenderned (automatisch) of alsnog handmatig.

De lead buyer ontvangt een notificatie zodra de tender op Negometrix is gepubliceerd. Het publiceren op Tenderned duurt maximaal 48 uur wegens een wijziging in de volgorde van publiceren, eerst op TED daarna Tenderned en Negometrix.