Publicatiestatus op Negometrix3 controleren

Boven de publicatieformulieren in het tabblad Vrijgave & Publicatie staat naast het Negometrix3 logode status van de publicatie op Negometrix3.

Er staat Gepubliceerde tender indien de publicatie succesvol is gepubliceerd op Negometrix3 en vindbaar op de gepubliceerde tenders pagina.

Er staat Publiceer tender op de 'Gepubliceerde Tenders' pagina van Negometrix3 indien de tender niet gepubliceerd is op Negometrix3. Toch publiceren?

1. Klik op Publiceer tender op de 'Gepubliceerde Tenders' pagina van Negometrix3.
  2. Er volgt een pop-up met de vraag: Wilt u dat geïnteresseerden zich direct kunnen aanmelden voor de tender zonder tussenkomst van de inkoper?
  3. Klik op Ja.
  4. De tender is nu gepubliceerd op Negometrix3 en aanbieders kunnen zich aanmelden voor deelname.

Aanmeld-knop controleren en activeren van een gepubliceerde tender op Negometrix3

Boven de publicatieformulieren in het tabblad Vrijgave & Publicatie staat naast het Negometrix3 logode status van de publicatie op Negometrix3.

Onder deze status staat de status van de aanmeld-knop:

Optie 1: Geïnteresseerden kunnen zich direct aanmelden voor deelname zonder tussenkomst inkoper.

Alles staat goed, de tender is gepubliceerd en aanbieders kunnen zich aanmelden.

Optie 2: Geïnteresseerden kunnen zich NIET direct aanmelden voor deelname, de inkoper dient hen uit te nodigen.

Aanbieders kunnen zich niet zelf aanmelden. Wilt u dit alsnog mogelijk maken?

1. Kies voor Wijzigen onderaan de pagina.
  2. Zet een vinkje in de checkbox onder het Negometrix3 logonaast Sta geïnteresseerden toe zich rechtstreeks aan te melden voor deze tender (indien gepubliceerd op Negometrix3)
  3. Klik op Opslaan

De tender is nu gepubliceerd op Negometrix3 en aanbieders kunnen zich aanmelden voor deelname.