In het tabblad Publicatie staat de status van de publicatie op Negometrix3. Er staat Gepubliceerd indien de publicatie succesvol is gepubliceerd op Negometrix3 en vindbaar op de gepubliceerde tenders pagina. Met de knop Publicatie bekijken kunt u dit tevens controleren.

Publicatiestatus op Negometrix3 wijzigen

Op de volgende wijze kunt u de tender publiceren en/of terugtrekken en de aanmeldknop activeren/deactiveren.

1. Open het tabblad Opties en klik op het tabblad Publicatie.
  2. Klik op Beheer. Er opent een pop-up met de opties:
    • Publiceren op Negometrix3
    • Aanmeldknop voor aanbieders activeren
  3. Indien u bij beide opties op Ja klikt is de tender gepubliceerd op Negometrix3 en kunnen aanbieders zich aanmelden.