Van alle inkoopverzoeken kunt u een gezamenlijk Excel-bestand samenstellen en downloaden.

Alle inkoopverzoeken exporteren als Excel-bestand

1. Ga naar Inkoopverzoeken in het rechtermenu.
  2. Open het gewenste tabblad met Lopende inkoopverzoeken of Gearchiveerde inkoopverzoeken.
  3. Scroll naar het einde van de pagina en klik op Exporteer inkoopverzoeken.
  4. In de pop-up wordt het Excel-bestand samengesteld en kunt u deze direct downloaden.

Belangrijk

Let erop bij het starten van de export dat u de juiste pagina voor zich heeft. Een export vanaf het tabblad Lopende inkoopverzoeken bevat ook enkel de lopende inkoopverzoeken. De archiveerde inkoopverzoeken exporteert u vanaf het tabblad Gearchiveerde inkoopverzoeken.