Lead buyers en organisatiebeheerders kunnen gegevens van een tender downloaden als ZIP-bestand.

ZIP-bestand downloaden van een tender

1. Open de tender.
  2. Ga naar Dossier of Vergelijk & Selecteer.
  3. Scroll naar het einde van de pagina en klik op Vraag een ZIP-export aan van deze tender.
  4. In de pop-up kiest u de elementen die u wilt meenemen in het ZIP-bestand.
  5. Klik vervolgens op Selecteer om uw selectie te bevestigen.
  6. Het ZIP-bestand is aangevraagd en u ontvangt per e-mail een notificatie zodra deze klaar is.

Lees hier hoe u alle Inkoopverzoeken exporteert als Excel-bestand.

Lees hier hoe u alle contracten exporteert als Excel-bestand.