Nadat een beheerder een profiel heeft aangemaakt ontvangt de gebruiker een activatie e-mail om het profiel te activeren en een wachtwoord in te stellen. Als de gebruiker dit nog niet gedaan heeft, krijgt het profiel de status niet geactiveerd.

Profiel niet geactiveerd

• Klopt het opgegeven e-mailadres in het profiel? Lees hier hoe uw beheerder dat kan wijzigen.
  • Is de e-mail in de spam map terecht gekomen?

Geen activatiemail ontvangen

Een nieuwe activatie e-mail kunt u versturen door dezelfde stappen te doorlopen als wachtwoord vergeten.