Binnen Negometrix3 kunt u met verschillende collega's samenwerken. In dit artikel leest u hoe u dit doet of bekijk de video.

Organisatie Instellingen

In dit tabblad voegt u gegevens van uw organisatie en contactpersonen toe.

1. Log in op het platform van Negometrix3.
  2. Navigeer in het rechtermenu naar Organisatie voor de instellingen.
  3. Klik op Wijzigen en bewerk de bijvoorbeeld de volgende gegevens:
    • Naam van uw organisatie.
    • De organisatiebeheerders of hoofdcontactpersoon. Lees hier hoe u dat kunt instellen.
  4. Sla deze gegevens op via Opslaan.

Onder uw organisatielogo vindt u een voortgangsbalk. Deze hoeft niet 100% te zijn om deel te kunnen nemen aan een tender.

Locaties

In dit tabblad beheert u uw adresgegevens. Het is mogelijk om meerdere locaties hierin op te nemen.

Navigeer in het rechtermenu naar Organisatie en open het tabblad Locaties.

• Klik op Locatie toevoegen om het adres van een andere locatie toe te voegen.
  • U kunt een adres wijzigen door op Wijzigen te klikken. Voer de wijziging door en sla deze op.

Collega’s

De organisatiebeheerder kan profielen aanmaken voor collega's. Lees in dit artikel hoe u collega's kunt toevoegen.

De organisatiebeheerder kan ook profielen van accounts wijzigen en verwijderen. Lees hier hoe u dat kunt doen.

CPV/Procurement-codes

Met het instellen van deze codes maakt u uw organisatie vindbaar voor inkopers en wordt u genotificeerd voor relevante tenderpublicaties.

Lees hier hoe u op de hoogte kunt blijven van nieuwe tenders.