Als u een tender wenst te publiceren waar kwalificaties aan hangen dient u het type procedure in te stellen als Doorlopende selectiefase of Kwalificatiesysteem. Hiervoor dient u wel te beschikken over de juiste licentie en rechten binnen uw organisatie.

Kwalificaties instellen

1. Klik in de tender op Opties en vervolgens op Procedure.
  2. Klik op Wijzigen en selecteer bij de Procedure Doorlopende selectiefase of Kwalificatiesysteem.
  3. Klik op Opslaan.
  4. Bij Opties is nu het tabblad Kwalificaties zichtbaar geworden.
  5. Klik op Kwalificaties.
  6. Op de nieuwe pagina kunt u kwalificaties beheren:
    • Om een (hoofd)kwalificatie toe te voegen klikt u op Toevoegen.
      • Voor een kwalificatie vult u de gevraagde gegevens in, selecteert u een Hoofdkwalificatie en klikt u op Opslaan.
      • Om een hoofdkwalificatie (categorie) aan te maken selecteert u tevens Hoofdkwalificatie aanmaken. Bevestig de actie door te klikken op Opslaan
    • Om een kwalificatie te wijzigen selecteert u eerst een kwalificatie en klikt u op Wijzigen. In de pop-up kunt u de gevraagde gegevens wijzigen en bevestigingen door te klikken op Opslaan.
    • Om een kwalificatie te verwijderen selecteert u de betreffende kwalificaties en klikt u op het prullenbak icoon. Bevestig de actie door in de pop-up te klikken op OK.

Belangrijk

• Aanbieders kunnen alleen een kwalificatie selecteren en geen Hoofdkwalificatie.
  • Wanneer u kiest voor een Doorlopende selectiefase of Kwalificatiesysteem is het zo dat er kwalificaties ingesteld moeten worden. Aanbieders kunnen namelijk alleen indienen door één of meerdere kwalificaties te kiezen.