Afgelopen weekend heeft er een update plaatsgevonden op Negometrix3. De belangrijkste verbeteringen zitten in het berichtencentrum, notificaties en berichten templates.

Verder zijn er een aantal kleine items zichtbaar voor alle gebruikers, inkopers en contractbeheerders.

Berichtencentrum vernieuwd

• Nieuw design opstellen berichten: de look & feel voor het opstellen van berichten is verbeterd. Het is rustiger en overzichtelijker. Een template voegt u nu eenvoudig toe bij het opstellen van het bericht.
  • Nieuw design e-mail notificaties: van een groot aantal notificaties is het design gelijkgetrokken met de huisstijl van Negometrix.
  • Nieuw recht voor het beheren van templates: het beheren van berichten templates voor de organisatie is nu een apart recht. Voorheen konden alleen beheerders dit.
  • Verbeterd template beheer: templates beheert u vanaf nu op de nieuwe Templates pagina in het menu aan de rechterkant. Het is een nieuwe pagina waar naast tender templates, nu ook contracten templates staan.

Verdere verbeteringen

Alle gebruikers

• Overal: consistentie verbeterd in allerlei zoek, filter en sorteer functionaliteiten verspreid over het gehele platform.
  • CPV-codes: om ruimte te bieden aan meerdere coderingen zijn de CPV-codes geplaatst onder de algemene term Procurement codes. De locatie en werking is hetzelfde gebleven.

Inkopers

• Documenten: bestanden die de inkoper upload in Documenten kunnen nu verwijderd worden tijdens de voorbereiding.
  • Publicatieformulieren: formulieren F04 en F16 bevatten nu ook een optie voor marktconsultaties.
  • Planning: de Excel export is verbeterd.
  • Tender beschrijving: het tabblad Beschrijving in een tender kan nu door zowel inkoper als co-buyer worden gewijzigd.
  • Vragenlijsten: volgorde van een opsomming in rich text velden verbeterd.
  • Vergelijk & Selecteer: kolom met vrijgave in Vergelijk & Selecteer is alleen zichtbaar wanneer deze van toepassing is.

Contractbeheerders

• Dashboard: het verwijderen van meerdere contracten is verbeterd.
  • Contractvelden: URL-veld verbeterd.