Afgelopen weekend heeft er een update plaatsgevonden op Negometrix3. Het zijn deze keer vooral kleine verbeteringen en oplossingen.

Onderstaand zijn de items per gebruiker gesorteerd.

Voor iedereen:

• Registratie: het registratieformulier voor nieuwe organisaties op Negometrix3 is vernieuwd.
  • Berichten: berichten kunnen nu ook weer gekoppeld worden aan een perceel.

Voor aanbieders:

• Gepubliceerde tenders: problemen met de Landen-filter opgelost.

Voor inkopers:

• Berichten: in de preview van uitnodigingen zijn problemen opgelost waarbij in meerdere talen het onderwerp werd getoond.
  • Documenten: problemen opgelost waarbij een inkoper geen documenten kon verwijderen die geüpload waren door een collega.
  • Exports: de Export van alle collega's bevat nu ook de rechten per collega.
  • Exports: er zijn twee nieuwe velden in de rapportmanager (contractID en contractstatus).
  • Evalueren: het is nu mogelijk om het motiveren van een score verplicht te maken voor evaluatoren (per vraag).
  • Planning: problemen opgelost waarbij dubbele datums in een geplande tender voorkwamen.
  • Planning: fases vanuit de procedure worden nu correct weergegeven als fase in de bewerk-modus.
  • Planning: problemen opgelost waarbij in de planning de volgorde van fases onjuist werd weergegeven.
  • Tender annuleren: wanneer een tender wordt geannuleerd, komt nu direct de Dossier pagina beschikbaar.
  • Vergelijk & Selecteer: nieuwe iconen voor vergrendelen en ontgrendelen in de offerte-verificatiefase.
  • Vrijgave & Publicatie: problemen met vrijgeven zijn opgelost wanneer er meerdere personen waren toegewezen.