Op de Gepubliceerde tenders pagina worden alle tenders die gepubliceerd zijn door inkopers getoond. Er wordt middels 3 tabbladen onderscheid gemaakt in Lopende tenders, Gesloten tenders en Geplande tenders.

Gepubliceerde tenders

De gepubliceerde tenders kunt u als volgt vinden:

1. Ga naar platform.negometrix.com
  2. Indien u niet ingelogd bent ziet u alle lopende gepubliceerde tenders. Bent u wel ingelogd? Selecteer dan in het rechtermenu Gepubliceerde Tenders.

Het is mogelijk om dit overzicht te filteren op land. Voor Nederlandse en Duitse gebruikers (gebaseerd op IP-adres) zijn standaard de Duitse en Nederlandse filters geactiveerd. Indien u inlogt en een filter verwijdert dan onthoudt het systeem dit voor de volgende keer dat u inlogt. Als u niet ingelogd bent dan worden de filters niet onthouden.

Via de zoekbalk rechtsboven kunt u zoeken op tender nummer, naam, organisatie. Indien u meerdere zoekwoorden tussen aanhalingstekens zet, voert u een exacte zoekopdracht uit.