In het menu aan de rechterzijde van de pagina kunt klikken op het tabblad 'Gepubliceerde tenders'. Dit zijn alle tenders die gepubliceerd zijn op Negometrix3. Het is mogelijk om dit overzicht te filteren op land. Nederlandse en Duitse gebruikers (gebaseerd op IP-adres) zien standaard Duitse en Nederlandse tenders. Indien u inlogt en een filter verwijdert dan onthoudt het systeem dit voor de volgende keer dat u inlogt. Als u niet ingelogd bent dan worden de filters niet onthouden.