U kunt uw eigen profiel verwijderen. Een organisatiebeheerder kan tevens collega profielen verwijderen.

Profiel verwijderen

1. Ga naar Organisatie in het rechtermenu.
  2. In het tabblad Collega's vinkt u vervolgens uw eigen profiel aan.
  3. U kunt kiezen voor twee opties:
    • Klik op Verander profielstatus naar inactief om uw profiel te deactiveren.
    • Klik het prullenbak-icoon indien u uw profiel wilt verwijderen.

Belangrijk

Na zowel het deactiveren of verwijderen van uw profiel, wordt u direct uitgelogd en kunt u niet meer inloggen.

Voor meer informatie over de AVG en het verwijderen van persoonsgegevens vindt u in dit artikel.