De hoofdbeheerder van de organisatie kan uw profiel op inactief zetten of verwijderen. 


Ga hiervoor naar 'Organisatie' in het rechtermenu. In het tabblad 'Collega's' vinkt u vervolgens uw eigen profiel aan.

Onderaan de pagina kiest u voor 'Verander profielstatus naar inactief' om uw profiel te deactiveren. Kies het prullenbak-icoon indien u uw profiel wil verwijderen.


Let op: na zowel het deactiveren of verwijderen van uw profiel, wordt u direct uitgelogd en kunt u niet meer inloggen.


Voor meer informatie over de AVG en het verwijderen van persoonsgegevens vindt u in dit artikel.