Negometrix verstuurt verschillende e-mails en notificaties die u aan- of uit kunt schakelen.

E-mails en notificaties beheren

• Ga naar Mijn ProfielĀ in het rechtermenu
  • Klik op Wijzigen
  • Scroll naar Welke e-mails wilt u ontvangen?
  • Vink de gewenste onderwerpen aan waarop u zich wilt abonneren:
    • Updates, onderhoud en technische wijzigingen Negometrix3
    • Evenementen en acties van Negometrix3
    • Nieuwe indieningen Daily Digest (dagelijkse update met nieuwe indieningen in verificatiefases, doorlopende procedures, kwalificatiesystemen en erkenningsregelingen) (alleen voor inkopers)
    • Vraag & Antwoord Daily Digest (tweemaal dagelijkse update met nieuwe vragen en antwoorden in lopende tenders)

CPV-codes

Wilt u ook CPV-codes beheren voor uw organisatie. Lees hier hoe de organisatiebeheerder deze beheert.

Belangrijk

Ontvangt u geen berichten en notificaties, terwijl u deze wel heeft geactiveerd in uw profiel? Controleer dan uw spam-folder of ongewenste e-mail. Het kan zijn dat uw provider of lokale IT-afdeling berichten van noreply@negometrix.com of servicedesk@negometrix.com tegenhoudt.