Als u zich aanmeldt bij een tender wordt u ingesteld als contactpersoon van de betreffende tender. U bent op dat moment de enige die de offerte kan indienen.

Mocht het voor komen dat u uw rol wilt overdragen aan een collega (i.v.m vakantie of overige redenen) dan is dit mogelijk.

Het overdragen van de contactpersoon doet u onderaan op pagina 1.Informatie bij Collega toevoegen/Collega overzicht.

Vervolgens opent zich een scherm waarin de contactpersoon kan worden gewijzigd. De contactpersoon van de tender staat bovenaan de lijst. Aan de rechterkant van het scherm kan een collega worden toegevoegd als deelnemende collega. Dit doet u door op het kopje Collega’s te klikken, een collega te kiezen uit het drop down menu en vervolgens op de knop Toevoegen te klikken.

Indien er meerdere collega's in een tender actief zijn, kan de contactpersoon worden overgedragen. Bij elke collega staat de knop: Stel in als contactpersoon in deze tender. Toegevoegde collega’s zijn automatisch ingesteld als BCC-ontvanger.