De planning is aan te passen door de Lead Buyer in een tender en de deelnemende collega's die het recht Planning beheren hebben. Een datum of fase die handmatig wordt toegevoegd aan de planning kan verwijderd worden.

Datum of fase verwijderen

1. Ga hiervoor naar de het tabblad Planning.
  2. Selecteer aan de rechterzijde de fase of datum die u wilt verwijderen en klik onderaan op de prullenbak.

Dikgedrukte fase verwijderen

De dikgedrukte fases kunnen niet verwijderd worden in de planning, maar op de volgende wijze:

1. Ga naar het tabblad Opties.
  2. Klik hier op Procedure en klik op Wijzig.
  3. Breng uw wijzigingen aan en klik op Opslaan.

Belangrijk

Wijzigingen in het tabblad Procedure hebben onomkeerbare gevolgen.