Documenten fungeert als de achterliggende bibliotheek van een tender. Documenten die u upload in een tender, wordt automatisch hier zichtbaar. U hoeft dus niet in deze omgeving nogmaals documenten te uploaden.

Inzage van Documenten en mappen beheren

• Selecteer het betreffende document of map.
  • Klik op Kijkrechten in de actiebalk.
  • Pas de rechten aan voor de twee doelgroepen (inkopers en aanbieders).
  • Klik op Opslaan.

Documenten met aangepaste kijkrechten (dus kijkrechten die niet ‘Conform map instellingen’ staan) hebben ofwel een groene sleutel (iets is specifiek op inzichtelijk gezet voor een doelgroep) of een rode sleutel (iets is specifiek op niet inzichtelijk gezet voor een doelgroep).

Documenten laten vervallen en vervangen

Het is ook mogelijk om documenten toe te voegen en te vervangen in een lopende tender. In dit artikel wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.