Tender templates toewijzen aan collega's

De Hoofdbeheerder van een organisatie kan tender templates toewijzen aan collega's.

Dit kan onder de tab ''Tender Templates'  in het rechter menu.

Onder de tab 'Organisatie templates' selecteert de beheerder de Template welke hij/zij wilt toewijzen en klikt op 'Beschrijving en collega's wijzigen'

Er volgt nu een pop up scherm voor het bewerken van de template, klik op 'Collega's selecteren' en klik op 'Opslaan'

De collega die de template toegewezen krijgt moet op organisatie niveau het recht 'Tenders vanuit templates aanmaken' toegewezen hebben gekregen om met het template een tender aan te kunnen maken.

Het recht om templates toe te wijzen aan collega's

De hoofdbeheerder kan collega's het recht geven om de tender templates van de organisatie toe te wijzen aan andere collega's. Dit is mogelijk nadat zij de rechten 'Tender templates beheren' en 'Tender templates creëren' toegewezen hebben gekregen. De betreffende collega's moeten wel de juiste licenties hebben om deze rechten toegewezen te krijgen. Voor vragen over de licenties binnen uw organisatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager.