Tender templates toewijzen aan collega's

Als u het recht heeft om tender templates aan te maken, dan is het mogelijk om deze met de gehele organisatie te delen. De Hoofdbeheerder kan tender templates toewijzen aan collega's.

Dit kan onder de tab ''Tender Templates'  in het rechter menu.

Onder de tab 'Organisatie templates' selecteert de beheerder de Template welke hij/zij wilt toewijzen en klikt op 'Beschrijving en collega's wijzigen'

Er volgt nu een pop up scherm voor het bewerken van de template, klik op 'Collega's selecteren' of vink de optie 'Stel beschikbaar aan alle collega's die templates mogen gebruiken' aan en klik vervolgens op 'Opslaan'.

Om een tender template te kunnen gebruiken moet een collega op organisatie niveau het recht 'Tenders vanuit templates aanmaken' toegewezen hebben gekregen.

Het recht om templates toe te wijzen aan collega's

De hoofdbeheerder kan collega's het recht geven om de tender templates van de organisatie toe te wijzen aan andere collega's. Dit is mogelijk nadat zij de rechten 'Tender templates beheren' en 'Tender templates creëren' toegewezen hebben gekregen. De betreffende collega's moeten wel de juiste licenties hebben om deze rechten toegewezen te krijgen. Voor vragen over de licenties binnen uw organisatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager.