Waar u in het verleden wellicht nog te maken kreeg met een interactief PDF formulier, enkel te openen met Adobe Reader, is inmiddels het UEA volledig geïntegreerd in de software van Negometrix. Dit artikel legt u in een paar stappen uit hoe u dit moet invullen.

Bent u inkoper bij een aanbestedende dienst en wilt u dit formulier in uw aanbesteding gebruiken? Klik dan hier.

Bekijk hier de video tutorial met instructies over het invullen van het digitaal UEA formulier:

Stappenplan

1. Open de vragenlijst van de tender

2. Klik door naar de vragengroep en zoek de vraag met het digitaal UEA formulier.

3. Klik op Toevoegen waarna er een nieuw tabblad opent met de web interface via Tenderned van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument.

4. De inkopende organisatie heeft het formulier voor u klaargezet, vul verder in wat er voor u van toepassing is:

5. Doorloop de stappen van het formulier tot en met 'Klaar'. Kies daar voor Overzicht en controleer het volledige formulier.

6. Met 'Opslaan' slaat u de inhoud op en wordt u teruggestuurd naar Negometrix. U bent klaar met het invullen. Er is een PDF-bestand zichtbaar met de kopie van de inhoud.

7. Klik op Tussentijds opslaan (of Groep opslaan en naar volgende) om uw beantwoording op te slaan.

Ondertekening

Indien de inkoper tevens een UEA formulier wenst met natte handtekening, dient u deze apart te uploaden. Kies dan voor Download nadat u tot en met stap 6 heeft doorlopen. U ziet dat er een PDF-bestand beschikbaar is met uw beantwoording van het formulier. Print en onderteken deze en upload het ondertekend PDF-bestand vervolgens in de daartoe bestemde vraag in de vragenlijst. Let op dat dit een andere vraag is, dan de vraag waar u het digitaal UEA startte.

Meerdere UEA's tegelijk indienen

Wilt u bijvoorbeeld in het geval van een combinatieinschrijving meerdere UEA's invullen en toevoegen , kies dan nogmaals voor Een extra digitaal UEA toevoegen en invullen en doe dit per combinant.

Hoe u andere personen toe kunt voegen aan een offerte is te vinden in dit artikel.