Waar u in het verleden wellicht nog te maken kreeg met een interactief PDF formulier, enkel te openen met Adobe Reader, is inmiddels het UEA volledig geïntegreerd in de software van Negometrix. Dit artikel legt u in een paar stappen uit hoe u dit moet invullen.

Bent u inkoper bij een aanbestedende dienst en wilt u dit formulier in uw aanbesteding gebruiken? Klik dan hier.

Bekijk hier de video tutorial met instructies over het invullen van het digitaal UEA formulier:

1. Open de vragenlijst van de tender

2. Klik door naar de vragengroep en zoek de vraag met het digitaal UEA formulier.

3. Klik op Toevoegen waarna er een nieuw tabblad opent met de web interface via Tenderned van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument.

4. De inkopende organisatie heeft het formulier voor u klaargezet, vul verder in wat er voor u van toepassing is:

5. Doorloop de stappen van het formulier tot en met 'Klaar'. Kies daar voor Overzicht en controleer het volledige formulier.

6. Met 'Opslaan' slaat u de inhoud op en wordt u teruggestuurd naar Negometrix. U bent klaar met het invullen. Wilt u bijvoorbeeld in het geval van een combinatieinschrijving meerdere UEA's invullen en toevoegen , kies dan nogmaals voor Een extra digitaal UEA toevoegen en invullen en doe dit per combinant.

7. Klik op Tussentijds opslaan (of Groep opslaan en naar volgende) om uw beantwoording op te slaan.

EXTRA: Indien de inkoper tevens een UEA formulier wenst met natte handtekening, dient u deze apart te uploaden. Kies dan voor Download nadat u tot en met stap 6 heeft doorlopen. Print en onderteken deze en upload het ondertekend pdf vervolgens in de daartoe bestemde vraag in de vragenlijst. Let op dat dit een andere vraag is dan de vraag waar u het digitaal UEA startte.