Meerdere conceptvragen kunt u in één keer versturen.

1. Ga naar Vraag & Antwoord en open het tabblad Mijn Vragen.
  2. Selecteer ze één voor één of kies selecteer pagina om direct alle vragen te selecteren zichtbaar op de pagina.
  3. Heeft u meerdere vragen verdeeld over meerdere pagina's? Kies dan eerst selecteer pagina. Er komt boven de knop een nieuw knop zichtbaar om alle pagina's te selecteren.
  4. Klik op Preview & verzenden om te geselecteerde vragen in een overzicht te zien
  5. Klik op Versturen.