In Negometrix3 kunt u vragen eenvoudig verplaatsen naar een andere vragengroep. Tevens omschrijven we hoe u de rangorde kunt aanpassen.

Vragen verplaatsen naar andere vragengroep

1. Klik in uw tender op het tabblad Vragenlijsten.
  2. Open een vragengroep.
  3. Klik rechtsboven op de knop Rangorde.
  4. Selecteer in de pop-up de vragen die u wilt verplaatsen en kies onderaan bij Verplaats naar de gewenste vragengroep.
  5. Klik op Verplaats.
  6. Sluit de pop-up doormiddels het kruisje rechtsboven. De pagina zal zich opnieuw laden. De vraag of vragen zijn verplaatst.

Rangorde vragen aanpassen

1. Klik in uw tender op het tabblad Vragenlijsten.
  2. Open een vragengroep.
  3. Klik rechtsboven op de knop Rangorde.
  4. In de pop-up kunt u een vraag selecteren en omhoog of omlaag verplaatsen. Dit kunt u met 1, 3 of 5 posities tegelijkertijd doen.
  5. Klik vervolgens rechtsboven op het kruisje om het scherm af te sluiten. De pagina zal zich opnieuw laden. De vraag of vragen zijn nu verplaatst.