In Negometrix3 kunt u de rangorde van de vragen in Vragenlijsten eenvoudig aanpassen.

Rangorde vragen aanpassen

1. Klik in uw tender op het tabblad Vragenlijsten.
  2. Open een vragengroep.
  3. Klik rechtsboven op de knop Rangorde.
  4. In de pop-up kunt u een vraag selecteren en omhoog of omlaag verplaatsen. Dit kunt u met 1, 3 of 5 posities tegelijkertijd doen.
  5. Klik vervolgens rechtsboven op het kruisje om het scherm af te sluiten. De pagina zal zich opnieuw laden. De vraag of vragen zijn nu verplaatst.

Hoe u de vragen kunt verplaatsen naar een andere vragengroep of vragenlijst leest u hier.