Negometrix.com volledig vernieuwd
Vanaf vandaag hebben we een volledig nieuwe website. De site heeft een nieuwe look & feel en is beter gericht op de verschillende markten die gebruikmaken van onze uitgebreide softwareoplossingen. Zowel binnen Negometrix als Commerce-hub.

Wanneer u direct aan de slag wilt in de software, klikt u net als voorheen rechtsboven op Login. U komt op het platform terecht en logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Feedback?
We horen graag wat u van onze nieuwe website vindt. Stuur uw feedback naar louis.gossieau@negometrix.com of reageer onderaan deze pagina met de feedback knoppen.

Voor Organisatiebeheeders

Export van alle collega's

Voor organisatiebeheerders is het nu mogelijk om een export te maken van alle collega's inclusief licentie informatie, inlogdatum, certificaten en publiek profiel.

Voor inkopers

Tender templates

Zodra er meer dan 5 collega's zijn toegewezen aan een template, is er een knop toegevoegd om de rest van de lijst te zien.

Notificaties over het toevoegen van collega's vernieuwd

Een toegevoegde collega ziet in de notificatie per mail door wie degene is toegevoegd. Indien dit niet de leadbuyer was, krijgt de leadbuyer eveneens een notificatie per e-mail.

Vraag & Antwoord

Indien een collega het recht heeft vragen en antwoorden te publiceren mag deze nu ook vragen toewijzen aan collega's, antwoorden wijzigen die gereed staan, of gepubliceerde vragen rectificeren.

Berichten

Inkopers kunnen nu meerdere concepten tegelijk versturen. Handig wanneer u bijvoorbeeld de automatische gunningsberichten aanpast en tegelijkertijd wilt versturen.

Evaluaties

De export van alle evaluaties in PDF is vernieuwd. Afhankelijk van uw evaluatieweergave is de export opgebouwd per beoordelaar of per offerte.

Daarnaast is het samenvattend commentaar telkens onder de tabel met beoordelingen zichtbaar, gesorteerd per aanbieder.

Voor Contractbeheerders en -managers

Contract module

• Issues opgelost met het toevoegen van een extra optie aan een opsomming
  • Aantal karakters van contractnaam is verhoogd naar 150
  • Issues opgelost met iconen op de tabbladen
  • Offerte koppelen enkel mogelijk vanuit wijzig modus

Voor kwalificatiemanagers

Export vernieuwd voor Groslijsten en DAS gebruikers

Er zijn 4 kolommen toegevoegd aan de export van de kwalificaties in Vergelijk & Selecteer:

• Aantal keer dat aanbieder uitnodigingen voor specifieke uitvragen heeft geaccepteerd
  • Aantal keer dat aanbieder een offerte indiende
  • Aantal keer dat aanbieder is doorgezet naar evaluatie
  • Aantal keer dat aanbieder is doorgezet naar gunning

Verder voor kwalificatiemanagers:

• Het verwijderen van filters in Vergelijk & Selecteer kan vanaf nu één voor één
  • Kwalificaties overal op alfabetische volgorde gesorteerd
  • Toevoegen van een kwalificatie vereenvoudigd. Het aanvinken van een map niet meer verplicht.

Verdere verbeteringen

• Geplande tenders: bij het kiezen van het type procedure zijn nu alleen nog de relevante templates zichtbaar
  • Documenten: mogelijkheid om te sorteren op upload datum
  • Berichten: volgorde gewijzigd tendermappen in Berichten van nieuw naar oud, in plaats van oud naar nieuw

• Berichten: u kunt meerdere berichten selecteren als gelezen

• Berichten: indien een bericht verstuurd is aan gebruiker in andere tijdzone is geldigheid van een link (bijv. uitnodiging) in juiste tijdzone (mits bekend in profiel)
  • Deelnemers: volgorde collega's in tenders nu op alfabetische volgorde

• Beheer evaluatoren: label toegevoegd bij de verwijder knop

• Vragenlijst: vraagnummering gecorrigeerd in de Excel export
  • Gunningsformule: rank on scores in survey hernoemd naar Rangorde op basis van percentage in vragenlijst
  • Vraag & Antwoord: zoeken op publicatienummer mogelijk gemaakt
  • Support pagina: voor snellere toegang tot de support pagina is er een extra Help knop geplaatst onderaan in het rechtermenu.

• Organisatie: issues met checkboxes opgelost in Gebruikersgroepen bij gebruik oranje thema
  • Organisatie: importeren van collega profielen valideert nu ook op onjuist gebruik van spaties
  • Organisatie: extra validatie toegevoegd aan het instellen van een website voor het Organisatieprofiel

• Menu: vermelden percentages weggehaald voor Organisatie en Mijn Profiel

Voor aanbieders

• Export van Mijn Vragen in Vraag & Antwoord Q&A nu ook inclusief de antwoorden
  • Verbeterde zichtbaarheid van gekozen kwalificaties bij het indienen van meerdere inschrijvingen in bijvoorbeeld een Dynamisch Aankoopsysteem of het Sociaal Domein