Het kan voorkomen dat uw browser veel tijdelijke internet bestanden heeft opgeslagen, waardoor sommige pagina's niet goed laden. Er wordt een oudere versie vertoond, of conflicterende tijdelijke bestanden leveren problemen op in de weergave van de pagina.

Het legen van de cache en cookies kan dit verhelpen.

Actuele versie van een pagina ophalen
Zonder de cache te legen is het ook mogelijk om direct de laatste versie van een web pagina te tonen met de volgende toetsen combinaties:
Windows: Ctrl + F5
Mac: Command + Shift + R

Lukt dit niet? Probeer dan het opschonen van uw browser.

Browser opschonen en cache legen

Op uw toetsenbord drukt u de volgende toetsencombinatie in om tijdelijke internetbestanden (cache) en cookies te legen:

Windows: Ctrl + Shift + Del

Mac: Safari menu > Geschiedenis > Wis geschiedenis

Vink vervolgens de opties aan die overeenkomen met een of meerdere van de volgende termen: cache, cookies, temporary internet files, website files, browser files, gecachte afbeeldingen en tijdelijke internetbestanden, browsergegevens en websitegegevens.

Wilt u meer lezen over het legen van uw cache en de stappen die u kunt nemen per browser, kijk dan op https://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen.