Heeft u al uw wachtwoorden opgeslagen in uw browser en heeft u problemen met het automatisch laten invullen van deze gegevens?

Probeer dit dan direct op platform.negometrix.com

Sommige browsers ondersteunen niet het automatisch inloggen op www.negometrix.com, maar wel op pagina van de gepubliceerde tenders.

LET OPĀ

Het is belangrijk dat uw browser het opslaan van wachtwoorden ondersteunt. Browsers die dit ondersteunen zijn onder andere Google Chrome, Microsoft Edge en Firefox.