Doorloop onderstaande stappen om een Proces-verbaal van opening te exporten

Proces-verbaal van opening exporteren

1. Ga naar Vergelijk & Selecteer (en open een vragenlijst).
  2. Klik onderin op de knop Exporteer proces-verbaal van opening om de export te maken.

Proces-verbaal van opening inclusief prijzen

Indien het Proces-verbaal van opening geen prijzen bevat en dit wel wenselijk is, doorloopt u de volgende stappen.

1. Ga naar het tabblad Vragenlijsten en klik achter de vragenlijst op Instellingen.
  2. Klik onder de sectie Prijslijst op niet gekoppeld.
  3. Ga naar Vergelijk & Selecteer en open de prijslijst.
  4. Klik op de knop Exporteer proces-verbaal van opening om de export te maken.

Proces-verbaal van opening zonder prijzen

Indien het Proces-verbaal van opening prijzen bevat en dit niet wenselijk is, doorloopt u de volgende stappen.

1. Ga naar het tabblad Prijslijsten en klik op de knop Kolommen en instellingen wijzigen.
  2. Klik vervolgens op Quick Edit en vink de Bereken Best Buy uit en klik op Opslaan.
  3. Ga naar Vergelijk & Selecteer en open de prijslijst.
  4. Vervolgens klikt u op de knop Exporteer proces-verbaal van opening om de export te maken.
  5. Na het exporteren kunt u de Bereken Best buy weer activeren door stap 1 en 2 te volgen.