Hoe de documenten vindbaar zijn in Negometrix, kan verschillen per tender.

Doorgaans is de klassieke leidraad, pve of bestek uitgeschreven in de Vragenlijst(en). Het is dan geen statisch PDF document meer met daarin alles omschreven. In die vragenlijst zijn vervolgens vaak bijlages toegevoegd die horen bij de omschrijving van de opdracht, eisen, wensen, procedure etc.

1. Informatie

Op de pagina 1. Informatie van de tender, ziet u onder de Korte Beschrijving en contactgegevens van de inkopende organisatie, knoppen als Planning, Tender Documenten en Vragenlijsten.

Tender Documenten bevat alle bijlages die bij de tender zijn geüpload. Door ze allemaal te selecteren kunt u ze in één keer downloaden.

In Vragenlijsten leest u wat er van u verwacht wordt in deze tender en is in feite de volledige inhoud zoals het bestek of pve voorheen. Hier kunt u echter nog niks invullen of uploaden. De prijslijst bevat alle informatie aangaande het invullen van een prijs en uploaden van een prijsbijlage of prijzenblad.

Planning laat zien welke mijlpalen de tender kent en tot wanneer u bijvoorbeeld heeft om in te dienen.

Alles downloaden in één bestand(bijlages, vragenlijst als pdf, prijslijst(en) met bijlage etc.) kan via het aanvragen van een Tender ZIP-export. U krijgt per e-mail een notificatie wanneer deze voor u klaarstaat.

Om te starten met invullen van de vragenlijst, prijslijst en het uploaden van documenten, klikt u op Start.

2. Invullen/Indienen

Hier staat de vragenlijst waarin de inhoud staat omschreven inclusief alle bijlages. Het beantwoorden van de eisen, wensen en uploaden van documenten ten behoeve van de indiening gebeurt  hier.

Wilt u de de vragenlijst(en) en prijslijst exporteren, klik dan op:

Exporteer prijslijst(en) en vragenlijst(en) met antwoorden als ZIP-file