Deze functionaliteit is alleen van toepassing bij de evaluatie instelling Evaluatie vereist door alle evaluatoren. Hoe je de evaluatie instelling kunt aanpassen lees je hier.

Evaluatoren toevoegen

1. Ga naar Vragenlijsten en kies Beheer evaluatoren
  2. Selecteer de vragen waar je een evaluator wilt toevoegen en klik onderaan op Toevoegen.
  3. Kies de evaluator die je wilt toevoegen en klik op Opslaan

Belangrijk

Je kunt alleen evaluatoren kiezen die het recht 'Evalueren' bekijken en beschikbaar zijn als evaluator in de tender hebben.

Wanneer een evaluator reeds evaluaties heeft ingevoerd en vervangen moet worden

1. Ga naar Vragenlijsten en kies Beheer evaluatoren
  2. Selecteer de vragen waarvan je de evaluator wilt vervangen en klik onderaan op Vervangen.
  3.  Kies de evaluator die je wilt vervangen en selecteer vervolgens de de collega die ervoor in de plaats komt.
  4. Klik op Opslaan.

Met vervangen behoud je de uitgevoerde evaluaties. Nog te evalueren offertes of inschrijvingen komen zo op naam van de nieuwe evaluator, zonder dat de historie verloren gaat van reeds uitgevoerde evaluaties.

Wanneer een evaluator niet vervangen zal worden en nog geen evaluaties heeft ingevuld

1.  Ga naar Vragenlijsten en kies Beheer evaluatoren.
  2. Selecteer de vragen waarvan je de evaluator wilt verwijderen en klik onderaan op Verwijder evaluator.
  3.  Selecteer de evaluator en klik op Verwijder.

Belangrijk

Wanneer de evaluator reeds evaluaties heeft ingevuld worden deze verwijderd.