Deze functionaliteit is alleen van toepassing bij de evaluatie instelling Evaluatie vereist door alle evaluatoren. Hoe u de evaluatie instelling kunt aanpassen leest u hier.

Evaluatoren toevoegen

1. Ga naar Vragenlijsten en kies Beheer evaluatoren
  2. Selecteer de vragen waar u een evaluator wilt toevoegen en klik onderaan op Toevoegen.
  3. Kies de evaluator die u wilt toevoegen en klik op Opslaan

Belangrijk

U kunt alleen evaluatoren kiezen die het recht 'Evalueren' bekijken en beschikbaar zijn als evaluator in de tender hebben.

Wanneer een evaluator reeds evaluaties heeft ingevoerd en vervangen moet worden

1. Ga naar Vragenlijsten en kies Beheer evaluatoren
  2. Selecteer de vragen waarvan u de evaluator wilt  vervangen en klik onderaan op Vervangen.
  3.  Kies de evaluator die u wilt vervangen en selecteer vervolgens de de collega die ervoor in de plaats komt.
  4. Klik op Opslaan.

Met vervangen behoudt u de uitgevoerde evaluaties. Nog te evalueren offertes of inschrijvingen komen zo op naam van de nieuwe evaluator, zonder dat de historie verloren gaat van reeds uitgevoerde evaluaties.

Wanneer een evaluator niet vervangen zal worden en nog geen evaluaties heeft ingevuld

1.  Ga naar Vragenlijsten en kies Beheer evaluatoren.
  2. Selecteer de vragen waarvan u de evaluator wilt verwijderen en klik onderaan op Verwijder evaluator.
  3.  Selecteer de evaluator en klik op Verwijder.

Belangrijk

Wanneer de evaluator reeds evaluaties heeft ingevuld worden deze verwijderd.