Mijn Agenda compleet vernieuwd!
Het inplannen van afspraken met collega’s, klanten en opdrachtgevers is iets wat vaak gebeurt. Deze afspraken zijn meestal tender of contract gerelateerd. Al deze afspraken kunt u vanaf komende update op een eenvoudige manier plannen via ‘Mijn Agenda’, zo staat alles op één plek.

Binnen deze vernieuwde functionaliteit kunt u op twee manieren een afspraak plannen: u kunt één datum selecteren en hier verschillende personen voor uitnodigen, of u selecteert meerdere data en vraagt de genodigden om de beschikbaarheid door te geven zodat u uiteindelijk de definitieve datum kan vaststellen. Hieronder worden de twee opties kort toegelicht.

Afspraak inplannen
Het inplannen van een bijeenkomst voor het beoordelen van offertes, het inplannen van presentaties, of het plannen van een gesprek met uw leverancier of opdrachtgever over het contract. Het zijn allemaal voorbeelden van afspraken die tender of contract gerelateerd zijn.

In 'Mijn Agenda' kunt u deze afspraken inplannen en koppelen aan de betreffende tender of contract. Een genodigde kan deze afspraak vervolgens accepteren of afwijzen. De tender gerelateerde afspraken komen vervolgens weer terug in uw tenderplanning.

Datum prikken
Afspraken die gepland moeten worden maar waarbij u nog niet weet op welke data iedereen beschikbaar is, kunt u inplannen via de datumprikker. Hierbij selecteert u verschillende data en tijdstippen. De genodigden kunnen vervolgens aangeven of ze op deze data wel, misschien of niet kunnen. Als iedereen de beschikbaarheid heeft doorgegeven krijgt u hier een mooi overzicht van en selecteert u eenvoudig de juiste datum. Deze geselecteerde datum komt vervolgens ook weer terug in de tenderplanning.

Veranderen van leadbuyer organisatie

Na de update zal het mogelijk zijn om, indien er meerdere inkopende organisaties aanwezig zijn in de tender, de contactpersoon van een andere inkopende organisatie als leadbuyer in te stellen. Dit kan binnen het tabblad 'Deelnemers' onder 'inkopende organisatie(s).' Bij het logo van de andere inkopende organisatie staat dan de link 'Stel in als leadbuyer', net zoals u gewend bent wanneer u binnen u eigen organisatie iemand anders wilt instellen als leadbuyer.

Nieuwe rechten voor de co-buyer

De co-buyer zal na deze update de mogelijkheid hebben om een aantal rechten die eerder enkel voor de leadbuyer mogelijk waren, eveneens toegewezen te krijgen.

• Publiek antwoord opstellen voor de Q&A
  • Collega's toevoegen in de tender
  • Voortgang evaluatoren bekijken
  • Alle evaluaties inzien (en bewerken)