Voor inkopers.

NIEUW: Tender Rapport Manager

Evenals in Mijn Contracten is het in Mijn Tenders nu mogelijk zelf rapporteren te maken van tender informatie. De inkopers met het recht kunnen bij het samenstellen van dit rapport kiezen uit 42 verschillende velden. Zodra een rapport samengesteld is, kan elke inkopende gebruiker de export maken. Het samenstellen van rapporteren is voorbehouden aan de gebruikers met een Lead Buyer licentie.

Selecteer alle uitnodigingen op alle pagina's

Een veelgehoorde wens onder inkopers hebben we afgelopen weekend doorgevoerd: het kunnen selecteren van alle uitnodigingen over alle pagina’s. Eerder was het zo dat indien er meer dan 30 uitnodigingen klaarstaan, deze per pagina verzonden moesten worden. Met de update hebben we dit vereenvoudigd door de optie te bieden alle uitnodigingen over alle pagina's te selecteren en te verzenden, nadat u alle uitnodigingen op de pagina heeft geselecteerd

Tender publicatieformulieren

Nieuw is het publicatieformulier 15: aankondiging in geval van vrijwillige transparantie vooraf

Voor Contractmanagers.

Eigen template in plaats van Negometrix template

Indien u een eigen template heeft, zal bij het aanmaken van een nieuw contract dit template klaar staan. Het Negometrix standaard template is dan niet meer zichtbaar.