Voor inkopers.

Uitnodigingenscherm

De uitlijning in het uitnodigingenvenster zodra een aanbieder de uitnodiging heeft geaccepteerd, wordt verbeterd met de aankomende update.

Beheer evaluatoren

Wanneer u via ‘Beheer evaluatoren’ een gebruikersgroep toevoegde, was het niet mogelijk deze het gewicht ‘0’ mee te geven. Met de geplande update gaan we dit mogelijk maken.

Geannuleerde tenders en Mijn Berichten

Van een geannuleerde tender was het onmogelijk de gekoppelde berichten te zien in ‘Mijn Berichten’. Met de aankomende update wordt dit verbeterd.

Selecteer alle collega’s

Voor het toevoegen van collega’s aan een tender met percelen zijn we van plan een ‘selecteer alles’-knop beschikbaar te stellen.

Voor contract managers.

Herinneringen

Het maximaal aantal karakters voor de herinneringen omtrent datums in contracten zal met de komende update verhoogd worden naar 4000.

Voor kwalificatie managers.

Export ‘Mijn Kwalificaties’

De ‘Mijn Kwalificaties’ export komt nu ook beschikbaar in liggend formaat.

Nadere uitvraag met percelen

In een nadere uitvraag was het niet mogelijk om vanuit ‘Mijn Kwalificaties’ aanbieders toe te voegen in percelen. Dit gaan we oplossen met de volgende update.