Voor Contractmanagers en –beheerders

Inloggen

Er wordt nu onthouden voor welke weergave er is gekozen tijdens het laatste gebruik (tegels of lijstweergave).

Twee stappen proces

Er is de mogelijkheid bijgekomen om te kiezen voor een twee stappen proces bij het aanmaken van een nieuw contract. U kiest dan eerst de categorie en vervolgens vult u in een nieuw venster de gebruikelijke, resterende gegevens in.

Voor inkopers.
Mijn Berichten
Het is nu mogelijk om berichten te verwijderen indien deze nog niet gelezen zijn door de ontvanger.
Ook zal nu, net als in het geval van Mijn Documenten, de relevante tender-berichtenmap getoond worden wanneer je vanuit een tender op Mijn Berichten klikt.

Vraag & Antwoord
Bij het selecteren van een of meerdere vragen, is er een optie bij gekomen om alle vragen op alle pagina's te selecteren. Dit is met name handig wanneer er bijvoorbeeld meerdere pagina's met vragen gereed staan voor publicatie.

Tender Publicatie
Informatie die al is ingevuld in een voorgaand publicatieformulier en die in feite hetzelfde is voor het opvolgende formulier, wordt door het systeem automatisch gekopieerd. Dit maakt het invullen van het formulier in kwestie een stuk efficiënter.

Beheer evaluatoren

We hebben het aanpassen van de gewichten van alle beoordelaars vereenvoudigd via een Quick Edit knop. Ook is het daar nu gemakkelijker een evaluator te verwijderen. Deze hoeft niet meer eerst geselecteerd te worden via het dropdown menu bovenaan de pagina.

Voor aanbieders.
Selecteer alle percelen
Voor aanbieders is het nu mogelijk om bij het indienen van de percelen, met één knop alle percelen te selecteren in plaats van stuk voor stuk.

Exporteer resultatenscherm
Wanneer de inkoper het resultatenscherm gedeeld heeft met de aanbieder, kan deze daar nu ook een export van draaien.

Organisatie verwijderen uit een tender
Tot op heden was het niet mogelijk om als aanbieder je organisatie te verwijderen uit een tender zodra deze de eerste aanbiedersfase was gepasseerd. Dit is nu wel mogelijk, indien de aanbieder geen offerte heeft ingediend.