NIEUW! Het Tender Start Formulier

We hebben er de afgelopen maanden samen met enkele organisaties al flink ervaring mee opgedaan in een losstaande module: Het Tender Start Formulier. Dit online formulier is ontwikkeld om uw collega's met geen- of beperkte inkoop kennis laagdrempelig te ondersteunen in het nemen van inkoopbeslissingen en het vastleggen daarvan. Het formulier is volledig flexibel in te richten en daarmee precies af te stemmen op de processen en het inkoopbeleid van uw organisatie.

Met deze update zullen we deze module integreren in het Negometrix dashboard. Zo bieden we gebruikers van het Tender Start Formulier één dashboard met de vertrouwde geplande, lopende en afgeronde tenders én voortaan alle decentraal ingestuurde inkoopverzoeken.

Naast het vastleggen van deze decentrale inkoopverzoeken in uw eigen dashboard is het ook mogelijk deze verzoeken te beheren. Denk aan het goedkeuren of afkeuren ervan, het aanpassen (samen met de aanvrager) en het eventueel doorklikken van het verzoek naar een tender of een geplande tender.
Uiteraard bent u in staat management rapportages te maken over alle ontvangen verzoeken.

Benieuwd of dit ook voor uw organisatie van waarde is? We vinden het leuk om u meer te vertellen. Gerrike van Ommen is hiervoor de aangewezen persoon: gerrike.vanommen@negometrix.com.

Meerdere selecties in Mijn Documenten
Het is nu mogelijk in Mijn Documenten meerdere documenten te selecteren en deze vervolgens te verplaatsen, verwijderen et cetera.

Planning: exporteer PDF-document inclusief tendernaam en tendernummer
De planning is nu ook te exporteren zijn als PDF-document. Dit kan op dit moment enkel nog als ICS-bestand om deze te openen in Outlook. De export zal tevens een tendernaam en tendernummer bevatten. Dit laatste zal ook gelden voor de PDF-export voor aanbieders.