In het tabblad Tenders (Aanbieder) ziet u alle tenders waarin u deelnemer bent. Een aanbieder heeft de mogelijkheid om zichzelf als deelnemer te verwijderen uit de tender. Ook leest u hoe u een tender kunt archiveren.

Organisatie verwijderen als deelnemer

Om uw organisatie te verwijderen als deelnemer doorloopt u de volgende stappen:

1. Open de tender waarin u uw organisatie wenst te verwijderen.
  2. Klik op 1. Informatie en klik vervolgens onderaan de pagina op de knop Verwijder organisatie als deelnemer.
    Ziet u deze knop niet? Controleer dan de volgende zaken:
    • Controleer de fase van de tender, deze wordt weergegeven achter de titel van de tender bovenaan de pagina.
      • Staat de tender in een andere fase dan de selectie- of de offertefase? In dat geval is de tender gesloten en kunt u uw organisatie niet meer verwijderen als deelnemer.
    • Heeft u vragen gesteld in Vraag & Antwoord? In dat geval kunt u uw organisatie niet meer verwijderen als deelnemer.
    • Staat er achter 2. Invullen & Indienen een (1)? Verwijder dan eerst uw offerte alvorens u uw organisatie kunt verwijderen als deelnemer.
      1. Ga naar 2. Invullen & Indienen en selecteer het selectievakje rechts naast de blauwe knop Indienen.
      2. Klik vervolgens rechtsonder in beeld op het prullenbakje om uw offerte te verwijderen.
      3. Klik vervolgens onderaan de pagina op de knop Verwijder organisatie als deelnemer.
    • Is het een tender met percelen? Herhaal bovenstaande stappen eerst in de percelen alvorens u uw organisatie uit de hoofdtender kunt verwijderen.

Belangrijk

Wanneer u bent uitgenodigd om deel te nemen aan de tender waaruit u uw organisatie wilt verwijderen, kunt u enkel de tender opnieuw benaderen door opnieuw uitgenodigd te worden door de inkopende organisatie. Neem hiervoor contact op met de inkopende organisatie.

Tender archiveren

Om een tender te archiveren doorloopt u de volgende stappen:

1. Open de tender in het overzicht Tenders (aanbieder).
  2. Scroll naar beneden en klik onder in beeld op Archiveren. De tender is nu gearchiveerd.
  3. Wilt de op een later tijdstip nog in de tender werken, volgt u dan opnieuw deze stappen en klikt u op de knop Archiveren ongedaan maken.

Belangrijk

Na het archiveren kunt u nog wel berichten ontvangen over de gearchiveerde tender. De tender is enkel niet meer zichtbaar in uw overzicht Tenders (aanbieder).