Het overzicht Lopende tenders binnen het menu 'Tenders(aanbieder)' bevat alle tenders waarin u als deelnemer actief bent. Alleen de inkopende organisatie kan de tender verwijderen of naar het archief verplaatsen.

Verwijderen als deelnemer
Indien de tender nog niet is gesloten en u nog niet op 'Start' hebt geklikt, kunt u onderaan de pagina in stap 1: Informatie, op de knop "Verwijder organisatie als deelnemer" klikken. Hiermee kunt u zich afmelden voor de tender.

Wel al op Start geklikt

Indien u reeds een beantwoording was gestart, verwijder deze dan eerst. Dat kan door te klikken op tabblad 2. 'Invullen/Indienen'. De gestarte vragenlijst heeft aan de rechterkant een checkbox (wit vierkant) die u kunt aanvinken door erop te klikken.

Met het prullenbak icoon rechtsonder, verwijdert u de ingevulde vragenlijst. Ga daarna naar tabbald 1. 'Informatie' om zich als deelnemer te verwijderen via de knop linksonder.

Wanneer u bent uitgenodigd voor de tender

Let op: wanneer u bent uitgenodigd om deel te nemen aan de tender waaruit u zichzelf wilt verwijderen, kunt u enkel de tender opnieuw benaderen door opnieuw uitgenodigd te worden door de inkopende organisatie.

Meerdere collega's actief

Zijn er meerdere collega's actief in de tender? Overweeg dan om enkel u als collega te laten verwijderen uit de tender. Uw organisatie behoudt dan namelijk de toegang. Degene die als hoofdcontactpersoon in deze tender staat ingesteld, kan u als collega verwijderen uit de tender. Kijk daarvoor onder tabblad 1. 'Informatie' en vervolgens linksonder de knop Collega toevoegen/Collega overzicht. De organisatiebeheerder kan dit eveneens.