Middels een Excel import kunt u meerdere collega's tegelijk een profiel geven binnen uw organisatie. De betreffende collega's krijgen direct een e-mail met instructies om hun profiel te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Importeren profielen

1. Ga naar Organisatie in het rechtermenu en klik vervolgens op het tabblad Collega's
  2. Onderaan de pagina klikt u de knop Importeren.
  3. Selecteer het ingevulde Excel bestand op uw PC en klik op Importeren.
  4. De profielen voor uw collega's worden direct aangemaakt, zij ontvangen een e-mail met instructies om hun profiel te activeren.

Onderaan deze pagina vindt u het Excel-bestand voor het importeren van profielen.

Belangrijk

• Alleen de beheerder en gebruikers die op organisatieniveau het recht Collega-accounts aanmaken hebben kunnen accounts aanmaken.
  • Een gebruikersnaam kan één keer gebruikt worden. Indien u deze melding krijgt dient u een andere gebruikersnaam te kiezen.