Om meerdere collega's tegelijk een profiel te geven binnen uw organisatie kunt u een Excel-bestand gebruiken. Hierin vult u de basisgegevens in van uw collega's en importeert u in één keer meerdere profielen. De desbetreffende collega's krijgen direct een e-mail om hun profiel te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Bijgaand vindt u het Excel-bestand voor het importeren van profielen.

Om de profielen te creëren gaat u in het menu aan de rechterzijde van de pagina naar Organisatie > Collega's. Vervolgens ziet u onderaan de pagina de knop 'Importeer'.

Hier kunt u het ingevulde Excel bestand importeren en de profielen voor uw collega's aanmaken.

LET OP:

• Alleen personen die op organisatieniveau het recht 'Collega-accounts aanmaken' hebben kunnen accounts aanmaken. De hoofdbeheerder van de organisatie heeft dit recht, en kan dit recht eventueel aan andere collega's toekennen.
  • Als uw collega al een account heeft onder een andere organisatie dan is het van belang dat de gebruikersnaam van het nieuwe account verschilt verschilt van het account dat al bestaat.