Gebruik daarvoor bijgaand Excelformat. Kolom A betreft de naam van de vragengroep (één of meerdere) met vervolgens de teksten voor de vragen in die groep in Kolom B.

Alle vragen worden geïmporteerd als ja/nee vraag. De titel van het Excelbestand wordt de titel van de vragenlijst.

Let op dat enkel de inhoud van het eerste werkblad worden geïmporteerd. Opmaak wordt tevens niet meegenomen.

Ga voor het importeren van een vragenlijst naar Vragenlijsten en kies rechts voor Importeren

Hier heeft u twee mogelijkheden om vragenlijsten te importeren. Dit kan vanuit een Excelbestand (zie bijlage met het format) of vanuit een andere Tender. Kies voor Excel.

Kies daarbij ook de periode waarin de aanbieders deze vragenlijst moeten beantwoorden. Dit kan ook later nog worden gewijzigd.

De vragenlijst krijgt de naam van het document dat u kiest. Deze is nog aan te passen door op de knop 'Instellingen' te klikken.

Het is vervolgens mogelijk om een vragengroep over te zetten naar een andere vragengroep. Dit doet u door op een vragengroep te klikken. Vervolgens ziet u rechtsboven een knop 'Rangorde'.
De volgende pop-up verschijnt dan:

U kunt de vragen nu selecteren door het witte vierkantje aan de rechterzijde van de pagina aan te vinken. Bij 'Verplaats naar' kunt u vervolgens de vragengroep kiezen waar u de vragen naartoe wilt verplaatsen. De vragen worden door het systeem onder de al bestaande vragen in de vragengroep geplaatst.