Voor Contractbeheerders en managers

Uitbreidingen taakmanager

Met de vorige update werd de volledig nieuwe taakmanager binnen de contract module geïntroduceerd. Daarbij werd al aangegeven dat dit een basisversie betrof die later zou worden uitgebreid. Extra functionaliteiten die met deze update worden toegevoegd zijn:

- Iedere organisatiebeheerder krijgt een overzichtspagina waarin alle taken voor de gehele organisatie weergegeven worden. Exporteren naar Excel is ook mogelijk.
- Standaard taken kunnen straks ook worden toegevoegd aan templates
- Meerdere taken tegelijk aanmaken

- Wederkerende taken aanmaken
- Taken eenvoudiger aan een datum koppelen
- Uitgebreidere herinneringsberichten
- Automatisch archiveren van taken wanneer een contract wordt gearchiveerd

Voor alle inkopers

Aparte openingsdatum kluis

Het is vanaf nu mogelijk om bij een vergrendelde procedure in Negometrix een aparte vermelding toe te voegen in de planning over het openen van de kluis. Dit is in testellen op het tabblad Type Procedure.

De offertes worden pas inzichtelijk na de nieuw toegevoegde datum.

Tender templates

Het is nu mogelijk tender templates aan een onbeperkt aantal gebruikers toe te wijzen. Daarnaast worden de issues met het opslaan van hele grote, uitgebreide templates eveneens verholpen.

Voor alle gebruikers

Document viewer

De document viewer is nu ook beschikbaar voor publieke documenten wanneer men niet is ingelogd.

Update notificatie sluiten

Direct na updates wordt de gebruiker geïnformeerd over nieuwe functionaliteiten via de update notificatie: een pop-up met screenshots en omschrijvingen van de verbeteringen. Bij een aantal schermresoluties bleek dit scherm lastig af te sluiten. Er is nu een knop om de pop-up te sluiten aan de bovenkant van het venster.