Voor inkopers in het publieke domein

Nieuwe publicatieformulieren

Er zijn twee nieuwe publicatieformulieren beschikbaar voor publiekrechtelijke organisaties die tot de nutssector behoren:

• F04 Periodieke indicatieve aankondiging – nutssectoren

• F05 Aankondiging van een opdracht – nutssectoren

Voor alle inkopers

Sneller Vergelijk & Selecteer in grote tenders

Het overzicht van vergelijk & selecteer is sneller gemaakt. Dit zal met name merkbaar zijn voor tenders met een groot aantal inschrijvingen.

Voor contractmanagers en beheerders

Kleine verbeteringen

Een klein issue dat ontstond bij het aanmaken van een contract uit een tender is opgelost. Alsmede een issue omtrent de inzage van KPI resultaten onder specifieke omstandigheden in een contract.
Daarnaast was er een ververs issue waarbij het één voor één verplaatsen van de contracten naar verschillende categorieën niet goed functioneerde. Dat is opgelost met deze update.