Voor inkopers in het publieke domein

Nieuwe publicatieformulieren

Er is een nieuw publicatieformulier beschikbaar voor publiekrechtelijke organisaties:F21 Sociale en andere specifieke diensten – overheidsopdrachten

Taalkiezer

Het is vanaf nu mogelijk bij de voorafgaande vragen de taal te kiezen waarin het formulier zal worden ingevuld.

Voor Tender Start Formulier gebruikers

Document uploads

Het Tender Start Formulier is uitgebreid met de mogelijkheid om documenten te kunnen uploaden.

Voor alle inkopers

Vergelijk & selecteer sneller

Vergelijk & Selecteer is met deze update wederom sneller gemaakt. Dit zal met name merkbaar zijn bij tenders met een groot aantal inschrijvingen.

Kwalificatiesysteem vergelijk & selecteer: sorteren op naam

Het is mogelijk vanaf nu te sorteren op naam in Vergelijk & Selecteer in een tender met het Kwalificatiesysteem als procedure.

Voor contractmanagers en –beheerders

Privé en gedeelde rapporten

Het is vanaf nu ook in de Contract module mogelijk rapporten privé te houden, of te delen met de gehele organisatie.

Voor aanbieders

Verwijderen als deelnemer in perceel

Aanbieders die zich als deelnemer willen verwijderen uit een perceel, krijgen vanaf nu een melding om dit te bevestigen met hun wachtwoord.

Een aanbieder kan zich niet verwijderen uit een perceel indien deze daar vragen heeft gesteld via Vraag &Antwoord of wanneer er een offerte is ingediend.