Er zijn twee manieren waarop u kunt deelnemen aan een opdracht, aanbesteding of tender:

1. Zelf aanmelden

Een tender waar iedereen zich voor mag aanmelden (of zich voor mag aanmelden na contact met de inkoper), wordt geplaatst op de Gepubliceerde tenders pagina: https://platform.negometrix.com

Daar kunt u zoeken op organisatienaam, onderwerp of tendernummer.

Zoek de betreffende opdracht, klik op de naam van de tender en klik vervolgens op de knop ‘Aanmelden’. U treft de tender vervolgens onder ‘Tenders (Aanbieder)’.

2. Uitgenodigd worden

Een tender die enkel op uitnodiging gaat, is niet vindbaar. Neem hiervoor contact op met de organisatie die de tender leidt. Dit geldt ook voor vele inhuuropdrachten die vanuit een zogeheten Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) worden uitgestuurd. Zo'n DAS is overigens wel vindbaar op de Gepubliceerde tenders pagina, maar dient enkel om in aanmerking te komen voor latere inhuuropdrachten (middels een uitnodiging).