In veel aanbestedingen op Negometrix moet u als inschrijver een UEA (Uniform Europees Aanbestedingsdocument) downloaden, invullen, ondertekenen en weer uploaden.

Dit kan enkel met behulp van Acrobat Reader. Download Acrobat Reader hier. Zonder Adobe Acrobat Reader is het bestand dan ook niet te lezen.

Hoe werkt het pdf-formulier?

Voor een optimaal gebruik en juiste werking van het pdf-document van het UEA download u het bestand direct op uw computer. Het rechtstreeks openen en invullen van het pdf-document vanuit een webbrowser kan mogelijk problemen opleveren. U ziet waarschijnlijk een witte pagina met onder andere in zwarte letters Please wait...

Dit gebeurt mogelijk ook wanneer u het bestand opent, in plaats van het eerst openen van Acrobat Reader.

Neem de volgende stappen:

• Sla het document op op uw PC/Mac bij de map Downloads of op uw Bureaublad (kies in Negometrix dus voor Downloaden in plaats van Bekijken)
  • Open op uw computer Acrobat Reader.
  • Ga linksboven naar Bestand en kies voor Openen.
  • U navigeert naar het pdf-bestand op de plek waar u deze eerder downloadde en opent zo het bestand met Acrobat Reader.
  • De rest wijst zich vanzelf.