Bij het toevoegen van vrijgevers, kunt u meerdere personen selecteren die een actie in Negometrix3 moeten goedkeuren, voordat u deze kan uitvoeren. Denk hierbij aan het goedkeuren voor publicatie, het uitnodigen van aanbieders of het gunnen. Lees hier hoe u vrijgevers kunt instellen.

Meerdere vrijgevers instellen

1. Klik op het tabblad Opties en kies Vrijgave en Publicatie.
  2. Klik hier op Wijzig.
  3. Het selecteren van meerdere personen kan door opnieuw op Toevoegen te klikken.
  4. Selecteert voor welk onderdeel van de tender vrijgegeven moet worden en welke persoon moet vrijgeven.
  5. Klik op Opslaan.

Vrijgavemethode

Als u meerdere personen heeft ingevoerd om een actie vrij te geven, kunt u bij Vrijgevers middels de knop Wijzigen de vrijgavemethode vastleggen.

1. Klik op Wijzigen.
  2. Kies in pop-up een van de mogelijkheden:
    • Toestemming vereist van allen (Alle personen die u bij deze vrijgave instelt, dienen vrij te geven voordat u de actie kunt uitvoeren).
    • Toestemming vereist van één (Slechts één van de personen die u toevoegt aan de vrijgave, is voldoende om de actie te mogen uitvoeren. Kiest dit als u bijvoorbeeld niet zeker weet wie de actie uiteindelijk zal vrijgeven).
  3. Klik op Opslaan.