Bij het toevoegen van vrijgevers, kunt u meerdere personen selecteren die een actie in Negometrix moeten goedkeuren, alvorens u deze kan uitvoeren.

Denk hierbij aan het goedkeuren voor publicatie, het uitnodigen van aanbieders of het gunnen.

Het selecteren van meerdere personen kan door opnieuw op Toevoegen te klikken en nog een persoon te selecteren voor dezelfde actie.

Wanneer u meerdere personen heeft ingevoerd om een actie vrij te geven, is er een extra knop Wijzig om de vrijgavemethode vast te leggen.

Door op Wijzig te klikken, krijgt u een pop-up om te kiezen uit twee mogelijkheden:

• Toestemming vereist van allen

Alle personen die u bij deze vrijgave instelt, dienen vrij te geven voordat u de actie kunt uitvoeren.

• Toestemming vereist van één

Slechts één van de personen die u toevoegt aan de vrijgave, is voldoende om de actie te mogen uitvoeren. Kiest dit als u bijvoorbeeld niet zeker weet wie de actie uiteindelijk zal vrijgeven.