In het tabblad Planning is het mogelijk de planning te exporteren als .pdf en Excel bestand, maar ook als .ics bestand.

Met een .ics bestand kun je de planning kopiëren naar je eigen agenda programma zoals bijvoorbeeld Outlook.

Planning exporteren als .ics bestand

1. Navigeer naar het tabblad Planning in je tender.
  2. Klik op de export Exporteer planning als .ics-bestand (o.a. Outlook).
  3. Het .ics-bestand kun je vervolgens openen of importeren in je agenda. Raadpleeg de instructies van je agenda software voor verdere ondersteuning.

Belangrijk

Wanneer je een ICS-bestand importeert, krijg je een momentopname van de gebeurtenissen in de agenda op dat moment. De geïmporteerde gebeurtenissen worden niet automatisch in de agenda vernieuwd als jij of een van uw collega's een wijziging doorvoert in Negometrix3.