In het tabblad Planning is het mogelijk de planning te exporteren als .pdf en Excel bestand, maar ook als .ics bestand.

Met een .ics bestand kunt u de planning kopiëren naar uw eigen agenda programma zoals bijvoorbeeld Outlook.

Planning exporteren als .ics bestand

1. Navigeer naar het tabblad Planning in uw tender.
  2. Klik op de export Exporteer planning als .ics-bestand (o.a. Outlook).
  3. Het .ics-bestand kunt u vervolgens openen of importeren in uw agenda. Raadpleeg de instructies van uw agenda software voor verdere ondersteuning.

Belangrijk

Wanneer u een ICS-bestand importeert, krijgt u een momentopname van de gebeurtenissen in de agenda op dat moment. De geïmporteerde gebeurtenissen worden niet automatisch in de agenda vernieuwd als u of een van uw collega's een wijziging doorvoert in Negometrix3.