In het tabblad Planning is het mogelijk de planning te exporteren als .pdf en excel bestand, maar ook als .ics bestand.

Met een .ics bestand kunt u de planning kopiëren naar uw eigen agenda programma zoals bijvoorbeeld Outlook.

Wanneer u een ICS-bestand importeert, krijgt u een momentopname van de gebeurtenissen in de agenda op dat moment. De geïmporteerde gebeurtenissen worden niet automatisch in de agenda vernieuwd als u of een van uw collega's een wijziging doorvoert in Negometrix.