Ga in uw tender naar het tabblad Planning.

Kies rechtsonder de huidige planning voor Datum toevoegen.

In de pop-up vult u de gegevens in over de gebeurtenis.

• Een datum kent enkel een startdatum en kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld losse deadlines of mijlpalen.
  • Een fase heeft zowel een start als een einddatum en indiceert periodes in uw planning.
  • Een nieuwe datum/fase kan enkel in de toekomst plaatsvinden.

Tijdstip instellen

Het is niet verplicht, maar wel mogelijk, om ook een tijdstip in te stellen. Deze mogelijkheid is in te stellen nadat het vakje 'Tijdstip instellen' is aangevinkt.

LET OP: Als u geen tijdstip instelt dan beginnen en verlopen de fases om 0:00 uur. Dit houdt in dat leveranciers bij deze einddatum

op 20 april om 23:55 uur nog 5 minuten hebben om de offerte in te dienen.

Wanneer een datum zonder tijdstip in de planning ingesteld moet worden als een fase met een tijdstip dan moet eerst de datum opgeslagen worden met een tijdstip. Vervolgens kan het tijdstip ook toegevoegd worden aan de fase in de planning.

Niet mogelijk om een datum toe te voegen aan de planning

Is de knop datum/fase toevoegen niet zichtbaar? Dit kan komen doordat:

• De tender al is gearchiveerd
    Wanneer dit het geval is dan kan alleen de leadbuyer de tender uit het archief halen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina
  • U van de leadbuyer niet het recht 'Planning beheren' heeft gekregen
    Overleg hierover met de leadbuyer van de tender.
  • U nog niet op de knop 'Quick Edit' heeft geklikt
    In dit geval dient u eerst uw wijzigingen op te slaan. Vervolgens kunt u op de knop 'Quick edit' klikken. Deze bevindt zich rechtsboven de planning.