Uw gebruikersnaam is doorgaans uw e-mailadres. Blijkt dit niet te werken? Dan kunt u klikken op de knop 'Gebruikersnaam vergeten?'

Hierna verschijnt een pop-up. Hier vult u het emailadres in dat gekoppeld is aan uw Negometrix account(s). Vervolgens wordt de gebruikersnaam die aan dit emailadres gekoppeld is naar u gemaild.

Wanneer u bij 'Gebruikersnaam vergeten?' een mailadres opgeeft dat niet bekend is op ons platform dan krijgt u een notificatie u nog geen account heeft. De hoofdbeheerder van uw organisatie kan dan een account voor u aanmaken.

Weet u niet meer aan welk emailadres uw account gelinkt is? Vraag dan een collega die wel kan inloggen op het platform om uw gebruikersnaam op te zoeken.

Uw collega kan gaan naar het tabblad 'Organisatie' en vervolgens naar 'Collega's' om op te zoeken wat uw gebruikersnaam is.

Heeft u geen collega die kan inloggen? Neem dan contact op met onze Servicedesk via 085-20 84 666 of servicedesk@negometrix.com.